ОСТАННІ НОВИНИ

Єфремову гарантували казенні харчі до 1 серпня

|

Печерський райсуд Києва продовжив запобіжний захід для екс-нардепа, колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова до 1 серпня.

efremov

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на адвоката Єфремова Олександра Мельникова. Згідно з повідомленням, 26 червня суд задовольнив відповідне клопотання прокуратури в рамках досудового слідства у справі про зловживання Єфремовим службовим становищем за обтяжуючих обставин та службовому підробленні (маються на увазі дії 16 січня – у день ухвалення “диктаторських законів”).

Прокуратура внесла відповідне клопотання у зв’язку з продовженням терміну досудового слідства.

Як відомо,  14 лютого правоохоронці затримали Єфремова в Києві.

16 лютого Печерський районний суд Києва обрав Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 14 квітня із заставою 3 654 000 мільйона гривень.

На початку березні Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Печерського районного суду про арешт і заставу 3,7 млн гривень для екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова за підозрою у сприянні прийняттю “диктаторських законів”.

Згодом суд також продовжив запобіжний захід для Єфремова.

Наприкінці березня адвокат Єфремова повідомив, що екс-регіонал  перебуває за адресою прописки, і чекає закінчення слідства і суду.

Єфремову висунуто підозри у двох кримінальних провадженнях. Одне стосується зловживання службовим становищем за обтяжуючих обставин та службового підроблення (маються на увазі дії 16 січня – в день ухвалення “диктаторських законів”), інше – дій (висловлювань Єфремова 3 і 9 квітня, 12 травня 2014 року), спрямованих на розпалювання національної ворожнечі, які призвели до тяжких наслідків – загибелі людей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *