ОСТАННІ НОВИНИ

Загарія вигнав міліціонера, якого піймали «вгашеним» за кермом

|

На Львівщині з органів внутрішніх справ звільнено працівника міліції, котрий керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

72

За даними міліції, співробітника Галицького райвідділу міліції, котрий, 7 червня керував власним автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, звільнено з органів внутрішніх справ.

Як відомо, 7 червня до правоохоронців надійшло повідомлення від львів’янина, що водій автомобіля ВАЗ-21099 перешкодив руху його автомобіля «Hyundai», потім вийшов з автомобіля та відламав дзеркало іномарки.

Встановлено, що за кермом автомобіля ВАЗ перебував 31-річний працівник міліції, котрий знаходився поза службою. Оскільки при спілкуванні з ним у правоохоронців виникла підозра, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння чоловіка було скеровано на медичний огляд.

За словами головного міліціонера Львівщини Дмитра Загарії, було складено адміністративний протокол. За результатами розслідування міліціонера звільнено з органів внутрішніх справ.

«Після проведення службового розслідування, за грубі порушення Закону України «Про міліцію», Дисциплінарного статуту ОВС України, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що призвело до дискредитації звання працівника міліції перед громадськістю, на працівника Галицького райвідділу міліції накладено дисциплінарне стягнення – звільнення з органів внутрішніх справ», – повідомив Дмитро Загарія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *