ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю у Львові перекриватимуть рух транспорту

|

stop_b17e6До Львова у неділю, 28 червня 2015 року, привезуть копію ікони Матері Божої Неустанної Помочі. Впродовж тижня ікону вшановуватимуть у різних храмах міста. Своє паломництво копія розпочне із храму св. Йосафата (вул. Замарстинівська, 134), де о 17.00 год. відбудеться молебень, після якого процесія з іконою вирушить до храму Матері Божої Неустанної Помочі (вул. Сніжна, 1). Там о 18.00 год. відбудеться урочисте Богослужіння. Про це повідомляє сайт «Духовна велич Львова».

У неділю з 16.45 год. до 18.00 год., у зв’язку з ходою від храму св. Йосафата (вул. Замарстинівська, 134) до храму Матері Божої Неустанної Помочі (вул. Сніжна, 1), буде ситуативне перекриття руху за маршрутом: вул. Замарстинівська – вул. Б. Хмельницького – пл. Старий Ринок – вул. Рибна – пл. Звенигородська.

Ікона перебуватиме у Львові до 5 липня і за цей час здійснить паломництво кафедральними храмами міста. Помолитися перед копією ікони Матері Божої Неустанної Помочі можна буде: у Вірменському соборі, Митрополичій Базиліці РКЦ, Храмі Успіння Пресвятої Богородиці УАПЦ, Свято-Георгіївському кафедральному соборі УПЦ, Свято-Покровському кафедральному соборі УПЦ КП та Соборі св. Юра УГКЦ.

Після тижневого паломництва образ перевезуть до Городоцького району, де він продовжить духовну мандрівку храмами Львівщини.

Ініціює паломництво ікони громадський комітет під духовною опікою Чину Найсвятішого Ізбавителя (отці-редемпторписти).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *