ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині перевірять нафтобази

|

Сьогодні, 26 червня, у Львові домовились створити ініціативну групу у складі представників органів влади, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Служби безпеки України, екологічних інспекцій, експертів та громадських організацій для перевірки роботи і діяльності 18 нафтобаз, що розташовані на території області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

“Ми повинні докласти максимум зусиль, координуючи роботу правоохоронних структур, виконавчої влади, керівників підприємств, громадських активістів, задля посилення заходів безпеки об’єктів зберігання, транспортування та реалізації нафтопродуктів в межах області. Нам потрібно заспокоїти суспільство. Ми зараз звернулися до Кабінету Міністрів щодо забезпечення матеріально-технічної бази пожежних частин, а також тісно співпрацюємо з обласною радою в питанні реагування на випадок виникнення надзвичайної ситуації”, –  зазначив заступник голови ЛОДА Андрій Корнат.

За підсумками наради вирішили рекомендувати додатково облаштувати державні та приватні об’єкти зберігання, транспортування та реалізації нафтопродуктів приладами відеоспостереження та сигналізації. А також розглянули можливість проведення на ввірених об’єктах навчання щодо порядку дій у випадку виникнення на них надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру, а також проявів терористичного характеру.

Нагадаємо, що  8 червня на базі зберігання нафтопродуктів “БРСМ-Нафта” в селі Крячки Васильківського району Київської області сталась пожежа внаслідок загоряння нафтопродуктів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *