ОСТАННІ НОВИНИ

Все російське потенційно несе загрозу, – Олег Радик

|

Координатор Економічного бойкотного руху Олег Радик стурбований ситуацією, яка склалась навколо російського «Альфа-банку» у Львові. Про це він повідомив у коментарі Львівському порталу.

37

За словами О. Радика, львів’яни мають усвідомити, що все російське потенційно несе загрозу українській економіці та загалом життю українців.

«Висловлюю стурбованість ситуацією, яка склалась навколо російського «Альфа-банку» у Львові. Потрібно врешті усвідомити, що всі російські установи несуть загрозу мирному населенню. Сподіваюсь, що це невдала витівка і ніхто не постраждає, а львів’яни після цих випадків порозумнішають і відмовляться від послуг російських банків», – сказав О.Радик.

Водночас на запитання кореспондента Львівського порталу, чи не причетний Економічний бойкотний рух до подій із «замінуванням» відділень «Альфа-банку» у Львові, Олег Радик зазначив: «Бойкотний рух навіть не оформлений, як громадська організація, це лише добровільне об’єднання людей. Відтак я не можу гарантувати, що люди, які бойкотують російське і виступають проти захоплення економіки України окупантами, не здатні воювати з «москалями», чи висаджувати у повітря їхні об’єкти. Я можу говорити й відповідати виключно за свої дії, адже «Економічний бойкотний рух» не видає ліцензій на бойкот. Але водночас можу запевнити, що я, а також мої однодумці є справжніми львів’янами і ми дбаємо за безпеку городян. Тому якісь здогадки і притягнення за вуха Економічного бойкоту, вважаю недоречними».

Сьогодні Львівський портал повідомляв, що «замінування» відділень «Альфа-банку» може бути пов’язане із стартом фестивалю «Alfa Jazz Fest» у Львові.

Раніше активісти бойкотного руху пікетували «Альфа-банк» у центрі Львова, вимагаючи від установи згорнути свою діяльність в Україні.

До цього економічний Бойкотний рух пригрозив організаторам «Альфа джазу».

Як відомо «Альфа-Банк Україна» – український банк, що входить у російську приватну банківську групу «Альфа-Груп». На Львівщині діє сім відділень «Альфа-банку», шість із них у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *