ОСТАННІ НОВИНИ

Через фестиваль «Alfa Jazz Fest» заміновано всі відділення «Альфа-банку» Львова

|

Після ранкового підриву авто працівника міліції, львів’яни залишаються насторожі. Загострюють ситуацію телефонні шахраї, які впродовж дня поширюють інформацію про замінування банківських установ. Цю інформацію у коментарі Львівському порталу підтвердила речниця ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська.

36

За словами Світлани Добровольської, міліція ретельно перевіряє усі повідомлення, однак не робить гучних заяв, аби передчасно не хвилювати людей.

«Зловмисники влаштовують псевдозамінування для того, аби дестабілізувати ситуацію у Львові. Вранці вибухнув автомобіль Франківського райвідділу, зараз перевіряються інформації з приводу «замінувань» відділень банків. Після завершення обстеження «замінованих» будівель, відповідними службами буде оприлюднено детальну інформацію по усіх установах. У міліції наразі нічого не коментуватимуть, аби не піддавати людей безпідставній паніці», – прокоментувала С. Добровольська.

Тим часом, за даними координатора спільноти «Варта1» Ігоря Зінкевича, на телефон 102 надійшло шість повідомлень про замінування шести відділень «Альфа-банку» у Львові.

Львів’яни, коментуючи цю ситуацію у соцмережах, припускають, що «замінування» відділень «Альфа-банку» може бути пов’язане із стартом фестивалю «Alfa Jazz Fest» у Львові.

Раніше Львівський портал повідомляв, що активісти бойкотного руху пікетували «Альфа-банк» у центрі Львова, вимагаючи від установи згорнути свою діяльність в Україні.

До цього економічний Бойкотний рух пригрозив організаторам «Альфа джазу».

Як відомо «Альфа-Банк Україна» – український банк, що входить у російську приватну банківську групу «Альфа-Груп». На Львівщині діє сім відділень «Альфа-банку», шість із них у Львові.

Alfa Jazz Fest – міжнародний джазовий фестиваль, який щороку проходить у червні у Львові, починаючи з 2011 року. Засновником фестивалю є російський мільярдер, співвласник консорціуму «Альфа-Груп», уродженець Львова Михайло Фрідман.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *