ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі в Полтаві вибухнув військовий автомобіль з боєприпасами

|

1435126559-8394

Сьогодні вночі, 24 червня, на в’їзді в Полтаву загорівся військовий автомобіль, в причепі якого знаходилися боєприпаси, зокрема міни. Як повідомляє місцевий сайт Коло з посиланням на очевидців, автомобіль загорівся на ходу.

Зазначається, що військові вчасно помітили загоряння і намагалися його загасити. Проте вже через кілька хвилин викликали пожежників. Припаси, які були в причепі, почали вибухати. Люди почали чути вибухи ще в 1.00. Зокрема в мікрорайонах “Алмазний”, “Сади” і “Яр”.

“Прокинулися з чоловіком в 1 годині від звуку сильних вибухів. Подумали, що, можливо, це якась диверсія. З вікна було видно, що неподалік над трасою піднімався стовп чорного диму. Постійно, протягом 15 хвилин, не перестаючи, гриміли вибухи. Подзвонили в службу порятунку, там повідомили, що сталася надзвичайна ситуація, і їхні працівники вже виїхали на місце. Навіть в чотири ранку було чути поодинокі вибухи”, – цитує сайт місцеву жительку мікрорайону “Яр” Лілію Гнатенко.

Разом з тим, як повідомили УНІАН очевидці, після півночі по трасі йшла колона військової техніки і в одній з машин загорілася кабіна. В результаті пожежі почали вибухати боєприпаси, які перевозив цей автомобіль.

За даними видання, постраждалих в результаті надзвичайної ситуації немає.

“Машина їхала з Києва в зону АТО. Постраждалих немає, зараз на місці працюють піротехніки”, – розповів Юрій Сулаєв, речник УМВС у Полтавській області.

Повідомляють також, що надзвичайна ситуація сталася у тому місці, де немає житлових будинків і за кілька сотень метрів до автомобільних заправок. Дорогу відразу ж перекрили, щоб ніхто не постраждав.

Офіційно причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

У той же час, як повідомляє на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Ігор Мосійчук, на даний момент пожежу вдалося загасити, на місці працюють вибухотехніки.

Фото: kolo.poltava.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *