ОСТАННІ НОВИНИ

Під Маріуполем розстріляли машини з цивільними, - ОБСЄ

|

Спостерігачі місії ОБСЄ в районі селища жовтня під Маріуполем зустріли розстріляну колону автомобілів мирних жителів, – повідомляє сайт «0629» з посиланням на звіт спостерігачів ОБСЄ.

_143513213324«На контрольно-пропускному пункті в районі контрольованого “ДНР” селища Жовтень (29 км на північний схід від Маріуполя) спостерігачі виявили кілька цивільних автомобілів, у тому числі автобус і мікроавтобус, що стоять на дорозі. Представники ОБСЄ побачили 10 кульових отворів на фургоні і дві пробиті шини», – йдеться в повідомленні.

Як розповіли спостерігачам очевидці, цивільні автомобілі були зупинені невідомими озброєними особами, які сказали їм, що ведуться роботи з мінування місцевості.

«За словами мирних жителів, пізніше по машинах, які знаходилися попереду, був відкритий кулеметний вогонь. Кулемет невпізнаного збройного підрозділу стріляв із західного напрямку. Водії обох транспортних засобів були поранені. Спостерігачі на дорозі побачили плями, схожі на кров», – повідомляє «0629».

Крім того, за інформацією спостерігачів ОБСЄ, в центрі селища представники місії виявили п’ять свіжих вирв від заборонених снарядів 120 мм, «випущених із західно-північно-західного напрямку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *