ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця року GPS-навігацію матиме кожен автобус на Львівщині   

|

Q8QcrBJWD2U

До кінця 2015 року всі маршрутні автобуси на Львівщині будуть обладнані GPS-трекерами, які допоможуть відстежувати графік та маршрут курсування автобусу. Про це повідомила начальниця відділу дорожнього господарства департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Надія Ситник, передає кореспондент Львівського порталу.

«Львівська облдержадміністрація впроваджує систему електронного відстеження роботи автобусів за допомогою GPS-навігаторів із подальшим створенням єдиного диспетчерського пункту, який контролюватиме наявність автобусів на маршруті, дотримання ними маршруту та графіку руху», – розповіла Н.Ситник.

За словами Надії Ситник, уже внесено в базу 50 маршрутів. «В інформаційній базі містяться дані про наявні у перевізника транспортні засоби, зупинки на маршрутах, а також фіксується час, коли водій повинен прибути на певну зупину. Це дасть можливість здійснювати контроль за роботою перевізника», – вважає чиновниця.

За даними Надії Ситник, на Львівщині є 694 маршрути, на яких працює 1 тисяча 436 автобусів. З цієї кількості GPS-навігаторами на сьогодні обладнано лише 200 автобусів.

«Складено графік, згідно з яким до кінця року всі маршрутні автобуси Львівщини повинні бути обладнані такими пристроями», – зазначила начальник відділу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *