ОСТАННІ НОВИНИ

Як львів’янам дізнатися про проблеми і ризики при купівлі житла

|

25.01.1Провідні будівельні компанії Львова запроваджують в дію проект, завдяки якому громадяни зможуть отримати вичерпну інформацію щодо ймовірних ризиків при купівлі житла. Про це йшлося сьогодні на прес-конференції на тему: «Захист покупців первинної нерухомості: як придбати житло, а не проблеми», інформує кореспондент Львівського порталу.

Цей проект буде реалізовуватись, в першу чергу, на сайті компанії, де буде висвітлено якомога більше інформації, що може бути корисною для покупців нерухомості.

Окрім того, на сайті буде діяти форум, на якому всі бажаючі можуть задати запитання та отримати потрібну інформацію у спеціалістів сфери будівництва.

Також з часом планують поширювати буклети з довідкою для покупців житла. Ці буклети безкоштовно розповсюджуватимуть в громадських місцях міста. Організатори проекту планують таким чином збільшити обізнаність львів’ян для уникнення ризиків невдалого придбання у сфері нерухомості.

З ідеєю запровадити подібний проект виступили представники будівельної корпорації «Ріел», їх підтримали в інвестиційно-будівельній компанії «Екополіс», а також у будівельній компанії «Будімекс».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *