ОСТАННІ НОВИНИ

У Шевченківському районі відновили вулицю, яку не ремонтували 30 років

|

У Шевченківському району заасфальтували вулицю, яку не ремонтували 30 років. Як поінформували у Шевченківській районній адміністрації, на вул.Випасовій влаштовано нове асфальтобетонне покриття. Площа відремонтованої дороги – 630 м. кв. Про це Львівськомсу порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Дорожні роботи

«Вулицю Випасову не ремонтували щонайменше 30 років. Вона була вся у ямах, непроїзна. Це бічна вул.Варшавської. Тут розміщені багатоповерхові та індивідуальні будинки, дитячий садок», – розповів начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації.

Також поточний ремонт проведено на вул.Сорочинській. Відремонтовано прибудинкову територію на вулиці Джерельній, 44. Картовий ремонт проведено на вулицю Липи.

Нагадаємо, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Шевченківському районі Львова у 2015 році у міському бюджеті передбачено 14 млн грн. Так, у міському бюджеті передбачено 6 млн гривень на поточний і капітальний ремонт доріг, 5 млн грн – на ремонт тротуарів, а також 3 млн грн – на дворові території.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *