ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка наказав вивозити сміття з кожного міста і села

|

smittja3

Голова Львівської облдержадміністрації мріє налагодити процес вивозу твердих побутових відходів з кожного міста і села на Львівщині. У понеділок, 22 червня, очільник області провів нараду з представниками найбільших підприємств, що займаються вивезенням сміття на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Мета наради – напрацювати та узгодити дії щодо утилізації ТПВ в області. Основну увагу учасники зборів зосередили на питанні збору та вивезення сміття з населених пунктів регіону.

На думку Олега Синютки, система вивезення ТПВ на території області потребує налагодження. Для цього, на його думку, необхідно провести конкурси з визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення непотребу. “Ми прагнемо, щоби з кожного села чи селища вивозили сміття, щоби це все було централізовано”, – зазначив голова Львівської ОДА.

За даними прес-служби ЛОДА, на сьогодні на Львівщині із 940 населених пунктів вивозять тверді побутові відходи (ТПВ), а ще у 965 повинні оголосити конкурс із визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення сміття.  На цей час 267 населених пунктів уже вирішили провести такий конкурс.

Нагадаємо, що у цьому році у Львівській області в кожному населеному пункті заплановано встановити контейнери для вивезення твердих побутових відходів. Це має стати першим кроком до системного вивезення сміття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *