ОСТАННІ НОВИНИ

Реконструкцію обласного перинатального центру можуть відновити у серпні

|

perynatalnyj

Тендер на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вулиці Дж. Вашингтона, планують оголосити одразу після погодження проектно-кошторисної документації на науково-технічній раді Мінрегіонбуду України, засідання якої відбудеться 25 червня.

Про це йшлося у понеділок, 22 червня, під час спільної зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, представників ГО “Відродження Львівського перинатального центру” та генпідрядника ПрАТ “Аеробуд”, який здійснював реконструкцію пологового будинку.

Керівництво “Аеробуду” висловило готовність продовжити будівельні роботи. Проте очільник Львівщини наголосив, що підрядника, котрий надалі здійснюватиме реконструкцію об’єкта, визначить виключно тендер.

Очікується, що за умови завершення тендерних процедур у максимально короткий термін та належного фінансування, відновити роботи з реконструкції пологового будинку можуть вже на початку серпня.

Нагадаємо, що згідно зі змінами до Державного бюджету область отримала 45 млн. грн. на продовження реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру. За підрахунками проектантів, загальна вартість будівельних робіт на сьогодні становить 171 мільйон гривень.

Фото: gazeta.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *