ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський прикордонний загін запрошує на військову службу

|

Львівський прикордонний загін запрошує вступати до своїх лав добровольців, або осіб які підпадають під черговий етап мобілізації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби Львівського прикордонного загону.

12

У відомстві нагадують, що державна прикордонна служба України забезпечує свій персонал усім необхідним для виконання поставлених завдань. Весь мобілізований персонал отримує військову форму одягу (за сезоном), засоби особистого захисту, грошове забезпечення на рівні військовослужбовців за контрактом та інші соціальні та матеріальні переваги.

Якщо ви підпадаєте під черговий етап мобілізації або добровільно бажаєте проходити службу в лавах Державної прикордонної служби України звертайтесь у Львівській прикордонний загін,  перевага надається особам, які раніше проходили службу у ДПС, а також спеціалістам: кінологів, зв’язківців, водіїв, кухарів та медпрацівникам.

За довідками та більш детальною інформацією звертайтесь у Львівській прикордонний загін  за адресою: м. Львів, вул. Личаківська  74, (032) 239-01-98.

Я відомо, відповідно до рішення Президента України та РНБО розпочато черговий етап мобілізації з метою підвищення боєздатності армії. Це можливість для кожного свідомого патріота добровільно стати на захист своєї Батьківщини та її незалежності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *