ОСТАННІ НОВИНИ

Добродомов пояснив чому вийшов з Блоку Петра Порошенка

|

11651029_492091137605533_826999969_nНародний депутат України, лідер «Громадського руху «Народний контроль» Дмитро Добродомов на сьогоднішній зустрічі з представниками громадських організацій Львівщини розповів, чому він вийшов з Блоку Петра Порошенка. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами нардепа, прийняттю такого рішення передували відразу декілька причин. Одна з них – неготовність сучасного політикуму поступатися місцем громадському середовищу.

«Нинішні політики, в тому числі у Блоці Петра Порошенка, не готові до реалізації тих задумів і кроків, яких на сьогоднішній день вимагає суспільство. Треба віддати належне, що ми все-таки змогли деякі серйозні кроки зробити, але вважаю некоректним далі залишатися в Блоці, де було поставлено чітке питання «яким чином збираються йти на місцеві вибори». Я не почув для себе головного – залучення до цього процесу активного громадського середовища», – розповів Д. Добродомов.

Окрім того, політик наголосив, що і надалі залишатиметься членом парламентської коаліції, бо під коаліційною угодою стоїть його підпис.

Нагадаємо, що Дмитро Добродомов вийшов з Блоку Петра Порошенка 18 червня.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *