ОСТАННІ НОВИНИ

Діти із сімей-учасників АТО мають змогу влітку відпочити в дитячому таборі

|

930_photo1Влітку діти із сімей-учасників АТО мають змогу відпочити в одному з дитячих таборів Львівської області (Зелений гай, Світанок, Веселка) або на морі (Лісотехнік, с. Рибаківка). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Для цього необхідно написати та зареєструвати заяву одного з батьків на ім’я начальника управління молоді, сім’ї та спорту у Центрі надання адміністративних послуг (пл. Ринок, 1).

До заяви необхідно додати:

– копію свідоцтва про народження дитини;

– довідку з військової частини, про те, що один із батьків зарахований до складу військової частини, яка бере участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.

Для отримання детальної інформації, звертайтесь в управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР за тел.. 297 58 71 (каб. 522, 5-й поверх).

Відповідно до Розпорядження Львівської обласної державної адміністрації від  22 травня 2015 року № 224/0/5-15 про «Положення про направлення дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів обласного бюджету» (зареєстровано в Головному управлінні юстиції у Львівській області 27 травня 2015 року № 5/1702) діти із сімей-учасників АТО – мешканців м. Львова мають можливість оздоровлення у таборах Львівської області та на морі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *