ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтерка Ірина Снітинська просить допомогти придбати портативний монітор пацієнта

|

Організатор Благодійного аукціону «Купи зустріч – допоможи Україні» Ірина Снітинська просить громаду допомогти друзям з медичної служби Бродівської вертольотної бригади придбати необхідні медичні прилади для порятунку важкопоранених із гарячих точок на Сході. Про це Ірина Снітинська написала на своїй сторінці у facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

1560445_936775303034737_8600603448164644294_n«На фото – мої однокурсники Христя Комісар-Цар і Міша Хоменюк. Вони працюють лікарями в АТО. Христина в даний момент у Львові, у військовому госпіталі, а Михайло – в Дніпропетровську.
Сьогодні я розмовляла з Михайлом. Розповів мені про те, чим займається і чим живе зараз. Працює у медичній службі Бродівської вертольотної бригади, котра евакуює важкопоранених із гарячих точок на Сході і доправляє у найближчі вузькоспеціалізовані лікарні, в Одесу, Дніпропетровськ, інші на невідкладне лікування. Все це відбувається в умовах повної темряви і часто немає можливості слідкувати за станом пацієнтів і стабілізувати його.
Впродовж найближчого часу необхідно придбати портативний монітор пацієнта HAECO G3H, а на це необхідно зібрати суму в розмірі 32 970 грн., що дозволить лікарській бригаді в умовах поганої зовнішньої і внутрішньої видимості здійснювати контроль за станом здоров’я пацієнта.
10 тис. грн. можемо передати із грошей, що залишилися після усіх покупок 2-го благодійного аукціону Купи зустріч – допоможи Україні, а решту, я впевнена, ми гуртом швидко зберемо. Потрібно лише перехувати посильну для Вас суму.

Номер картки Приватбанку, на яку можна здійснити оплату:
4149 4978 4033 2169
Отримувач: Снітинська Ірина Володимирівна

Звіти про рух коштів на рахунку і придбання можна буде побачити у цьому альбомі аукціону: https://goo.gl/mdih1m

Долучайтесь до порятунку наших бійців! Кожна гривня рятує життя!», – закликає І.Снітинська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *