ОСТАННІ НОВИНИ

У четвер у Львові стартує фестиваль «Єврофан 2015»

|

єфрофан

З 25 до 28 червня у Львові відбудеться міжнародний фестиваль-турнір серед європейських футбольних фанів «Єврофан 2015», який вже став традиційним для Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У футбольному турнірі «Єврофан-2015» візьмуть участь 24 фан-збірних з 17 країн Європи: Ірландія, Швеція, Фінляндія, Словенія, Болгарія, Білорусь, Грузія, Естонія, Молдова, Латвія, Україна, також фан-команди: «Копенгаген» (Данія), «Лейтон Орієнт» (Англія), «Словацко» (Чехія), «Флора» (Естонія), «Динамо Тбілісі» (Грузія), «Херенвен» (Нідерланди), «Динамо Мінськ» (Білорусь), «Дукла Банська Бистриця», «Спартак Міява» (обидві – Словаччина), «Зімбру» (Молдова), «Динамо Бухарест» (Румунія), «Карпати» (Україна) та збірна журналістів України.

Під час турніру відбудеться благодійна акція «Фанати Європи – львівським дітям». Делегації вболівальників привезуть до Львова гуманітарну допомогу у дитячі лікарні та інтернати. Також буде проведено благодійний аукціон/збір коштів на лікування поранених воїнів АТО.

Фото: www.gazeta.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *