ОСТАННІ НОВИНИ

Грандіозний концерт Скрябіна із сумом в очах

Андрій КОТЕНСЬКИЙ, Львівський портал

|

Свято із сумом в очах. У Львові відбувся грандіозний концерт пам’яті лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка (Кузьми), який трагічно загинув 2 лютого у жахливій ДТП на Дніпропетровщині.

19

22

Про таку кількість відданих фанатів, які учора зібрались на «Арені Львів» мріє кожен артист. На концерті був аншлаг. Віддати шану легендарному виконавцю прийшло понад 40 тисяч слухачів. Окрім того, чимало охочих так і не змогли потрапили на арену через відсутність квитків, які розкупили, не зважаючи на те, що їхня вартість коливалася від 150 до 1000 гривень.

23

Цікаво, що львівський концерт відрізнявся від київського меншою кількістю виконавців, однак заспіваних пісень було більше.

Водночас напередодні виступу музиканти «Скрябіна» поділилися довгоочікуваною звісткою, хто ж стане солістом гурту.

«Залишається такий проект – гурт «Скрябін» та окремий вокаліст. Можливо, з нами співпрацюватиме Євген Толочний (фіналіст Голосу країни – ред.) чи Євген Галич (лідер гурту O.TORVALD – ред.). Але це буде «Скрябін» та окремо його друзі. Вокаліста у гурті не передбачається», – повідомив гітарист гурту Олексій Зволинський.

Також стало відомо, що «Скрябін» готує випуск треків Кузьми, які той не встиг опублікувати.

Гурт Скрябін

«Треки, які були записані Андрієм Кузьменком при житті, однак не були опубліковані, випустять згодом. Їх випуск готується, проте відтермінований через підготовку до концертів пам’яті», – зазначили музиканти.

Відкрила концерт пам’яті співачка Руслана, яка виконала реквієм-баладу присвячену Андрієві Кузьменку – «Ти ще відкриєш очі».

106

«Ніколи не кажіть, що Андрій був, бо він є і завжди буде. Зберімося через рік знову на такий самий концерт на честь легендарного музиканта Андрія Кузьменка», – закликала Руслана.

Потім на сцені «Арени-Львів» із музикантами групи «Скрябін» виступили: «Брати Гадюкіни», Святослав Вакарчук, Тарас Чубай, Олександр Положинський, гурт «O.TORVALD», Дмитро Шуров (Pianoбой), Андрій Хливнюк (Бумбокс), «Авіатор», Фагот (ТНМК), Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська, Віктор Павлик, Марія Бурмака, Світлана LOBODA, Олег Собчук – «С.К.А.Й.», Тарас Тополя – «Антитіла», Віктор Бронюк (ТІК), Арсен Мірзоян, Євген Толочний та дітище Андрія Кузьменка – гурт «Пающіє Труси».

Віктор Павлик

Положинський

Арсен Мірзоян

Марія Бурмака

Авіатор

Олександр Пономарьов

O.TORVALD

Чубай та ТНМК

Тоня Матвієнко та Марія Бурмака

Брати Гадюкіни та Чубай

Наталя Могилевська

Святослав ВакарчукLOBODA

Олег Собчук – «С.К.А.Й.»

Андрій Хливнюк (Бумбокс)

Дмитро Шуров (Pianoбой)

5

Усі сектори, окрім тих, що розташовані за сценою, та фанзона на футбольному полі були переповнені слухачами. За кулісами концерту можна було побачити рідних, близьких й знайомих Андрія, зокрема Володимира Бебешка та фіналістів проекту «Голос країни».

Бебешко

Містер Ендрю та Ігор Грохоцький

Євген Толочний

Христина Соловій

Між виступами артистів глядачам показували короткі відеоінтерв’ю із Кузьменком.

107

29

 

108

109

110

111

31

32

Емоції людей були різні: хтось з радісною усмішкою вдивлявся у екрани, слухаючи прижиттєві настанови Андрія, а хтось не стримував сліз за своїм кумиром. Та усіх їх поєднало єдине – якісна українська музика, яку більшість присутніх співали стоячи.

51

52

112

 

113

Цікаво, що у планах організаторів проведення такого ж концерту і у Харкові. На це сподіваються й самі музиканти «Скрябіна».

114

Концерт Скрябіна у Львові

Варто нагадати, що гурт виступає на українській сцені понад 25 років. Андрій Кузьменко записав сотні пісень та відзняв близько 70 відеокліпів. Легендарні композиції такі як: «Танець пінгвіна», «Чорнобиль форева», «Мовчати», «Спи собі сама», «Люди, як кораблі», «Старі фотографії», «Кинули», «Сам собі країна», «Пусти мене», «Місця щасливих людей», «Руїна», «Мам» та багато інших житимуть вічно у серцях шанувальників.

115

Фото: Андрій Котенський та Вікторія Квітка (Susy Production)

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *