ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи обстрілюють блокпости, що знаходяться на дорожніх коридорах

|

Протягом минулої доби незаконні збройні формування продовжували порушувати режим припинення вогню. Вони 7 разів вели вогонь по місцям дислокації прикордонних підрозділів, в тому числі й блокпостах, що знаходяться на дорожніх коридорах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Державної прикордонної служби України.

Двічі обстрілам піддавався блокпост «Мар’їнка», на якому спільно несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Бандити відкривали вогонь з АГС та снайперських гвинтівок.

Ще 3 рази російські найманці атакували позиції прикордонників поблизу Мар’їнки. Вогонь вівся з АГС, мінометів та снайперської зброї. У результаті вогневого протистояння один з прикордонників отримав легке осколкове поранення. Для надання медичної допомоги його направили в одну з лікарень району.

Також терористи з СПГ обстрілювали блокпост «Майорське», на якому перебувають прикордонники та військові ЗСУ. А з 7.00 до 11.00 терористи з мінометів гатили в напрямку контрольного пункту «Гнутове». Через обстріли пропуск осіб на ньому тимчасово призупинявся.

Фото: goloskarpat.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *