ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий до депутатів: скиньте з себе партійні пута 

|

384059424

Міський голова Львова Андрій Садовий на сьогоднішній сесії Львівської міської ради закликав депутатів вичавити з себе раба. З такою порадою мер Львова звернувся до міських обранців перед початком таємного голосування за кандидатуру Романа Федишина на посаду секретаря ради, передає кореспондент Львівського порталу.

«Я завжди згадую слова Блаженнішого Любомира Гузара про те, що ми повинні вичавлювати з себе раба. Шановні друзі, у цьому залі ви є депутатами міської ради. Ви не раби тої чи іншої партії, структури чи угруповання», – заявив А. Садовий.

«Якщо ви думаєте, що заховаєте голову в пісок і нічого не побачите, ви глибоко помиляєтесь. Час їде. Ви склали клятву перед громадою і Богом, що буде служити львів’янам, та прийматимете чесні, моральні рішення. Скиньте з себе ці пута, скиньте їх, будьте гідними людьми», – додав А.Садовий.

Нагадаємо, міський голова Львова є лідером партії «Об’єднання «Самопоміч», яка на позачергових парламентських виборах 2014 року пройшла до Верховної Ради.

Як писав Львівський портал, голосування за секретаря Львівської міської ради сьогодні, 19 червня, завершилося безрезультатно.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *