ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 23-річний чоловік перерізав собі горло?

|

Яворівські правоохоронці встановлюють обставини смерті молодого чоловіка, якого знайшли в калюжі крові із перерізаним горлом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

74

За даними міліції, до Яворівського райвідділу міліції, 19 червня, на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що 23-річний мешканець одного зі сіл району вчинив самогубство у своєму будинку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що загиблий проживав разом з 31-річною знайомою у її помешканні із її двома малолітніми дітьми

«Як з’ясували працівники міліції, чоловік з жінкою часто сварилися, інколи він її бив. У той день співмешканці почали суперечку через те, що чоловік прийшов до дому у стані алкогольного сп’яніння. Через декілька годин, вона вийшла на вулицю, а коли повернулася у помешкання, побачила, що чоловік стоїть на колінах у калюжі крові, яка витікала з його шиї. Неподалік нього лежав ніж», – повідомив заступник начальника слідчого відділення Яворівського райвідділу міліції Володимир Пазюк.

За попередніми даними, чоловік вчинив самогубство. За цим фактом розпочато досудове розслідування. Якщо чоловік помер не з власної волі то зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років тюрми.

Правоохоронці наразі встановлюють усі обставини події.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *