ОСТАННІ НОВИНИ

11-річного хлопчика задавила стіна

|

У Каховці загинув 11-річний хлопчик внаслідок обвалу цегляної стіни допоміжної споруди, повідомляє прес-служба ДСНС України у Херсонській області.

19 червня о 10:24 на пункт зв’язку 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини Каховського району надійшло повідомлення про те, що у м.Каховка по вул.Партизанській обвалилася цегляна стіна прибудови.

За інформацією сусідки, під обвалами стіни опинився 11-річний хлопчик. На місце надзвичайної події виїхав підрозділ пожежно-рятувальної частини. Рятувальники розрізали навісний замок на воротах і зайшли у двір. Невідкладно чоловіки розпочали рятувальні роботи щодо визволення дитини, яка знаходилася під цегельним завалом, але коли хлопчика вивільнили, медики констатували факт відсутності пульсу.

Як стало відомо, батьки в цей час перебували на роботі, а загиблий хлопчик разом із двома молодшими сестрами 9 і 6 років знаходився в приватному житловому будинку сам. Діти гралися у дворі біля допоміжної споруди, у якої стіна була в аварійному стані та хиталася.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *