ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові планують спорудити дві нові автобусні станції

|

1_155

Завтра, 19 червня, на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради депутати планують затвердити інвестиційний проект для будівництва автобусних станцій для відправлення автобусів у Бібрському, Ходорівському та Городоцькому напрямках, передає кореспондент Львівського порталу.

Відповідно до проекту, автобусні станції будуть розташовані на вул. Пасічній – вул. Зеленій та на вул. Городоцькій – вул. Збиральній.

Член комісії інженерного господарства, транспорту і зв’язку Юрій Кужелюк вважає, що побудова нових автобусних станцій сприятиме розвантаженню центру міста від транспорту.  Позаяк на цей час у місті діє лише дві станції: на вул. Стрийській та на вул. Б. Хмельницького.

Згідно з інвестиційним проектом, «після завершення будівництва автобусна станція для відправлення автобусів у Бібрському та Ходорівському напрямках на вул. Пасічній – вул. Зеленій переходить у власність територіальної громади м. Львова, а автобусна станція для відправлення автобусів у Городоцькому напрямку на вул. Городоцькій – вул. Збиральній – у власність інвестора».

Загальна кошторисна вартість автобусної станції для відправлення автобусів у Городоцькому напрямку  складає – 36 884 640 грн., площа ділянки – 1,34 га. Кошторисна вартість автобусної станції для відправлення автобусів у Бібрському та Ходорівському напрямках – 4 490 304 грн., площа ділянки – 0,6133 га.

Фото: gazeta.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *