ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині рівень злочинності серед дітей виріс на 24%

|

діти злочинці

Цьогоріч  на Львівщині у порівнянні з минулим роком на 24 % збільшилась кількість кримінальних правопорушень, вчинених неповнолітніми. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Серед скоєних дітьми злочинів, збільшилась кількість особливо тяжких правопорушень. Окрім цього, 58 проваджень неповнолітні вчинили не поодинці, а «групками» (за аналогічний період минулого року – 26).

Однією  з причин росту злочинності серед неповнолітніх є відсутність контролю за ними з боку батьків чи осіб, які їх заміняють, а також неналежна профілактична робота відповідних підрозділів органів внутрішніх справ та інших відомств відповідальних за дану роботу.

Найбільша кількість корисливих кримінальних правопорушень зареєстрована у Бродівському (16 злочинів), Дрогобицькому (14), Золочівському (13) та Пустомитівському районах (14). Усі вони вчинені у вечірній час.

Велика кількість злочинів, дітьми вчиняється у стані алкогольного сп’яніння, однак правоохоронці належним чином не перевіряють або взагалі не встановлюють місця придбання спиртних напоїв. Відповідно, винні особи у реалізації алкоголю неповнолітнім до передбаченої законом відповідальності не притягнуті.

Фото: ilikenews.com

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *