ОСТАННІ НОВИНИ

Які довідки можна замовити в «Особистому кабінеті мешканця» в он-лайн режимі

|

Незабаром мешканці Львова матимуть змогу в бета-режимі скористатись послугами он-лайн-порталу «Особистий кабінет мешканця». Як повідомив начальник міського управління міжвідомчої координації Тимофій Александронець, станом на зараз на тестування порталу зареєструвалось близько 700 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Скориставшись ресурсом, львів’яни зможуть замовити певні довідки в мережі Інтернет, а потім лише забрати їх у відповідному відомстві. Початково на сайті будуть доступні замовлення завірених копій ухвал ЛМР та видача довідок про перебування на квартирному обліку.

Окрім цього, можна буде замовити довідку про несудимість в МВС, а також довідку про доходи в ДФС. Ідентифікація мешканців на порталі відбуватиметься за допомогою інноваційного механізму BankID, реалізованого в партнерстві із низкою найбільших українських банків, а згодом і за допомогою MobileID та електронно-цифрового підпису.

Нагадаємо, зареєструватись можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1j2GYPV3Z9VaCguoYOQiEsUBLOM5FdajFtuaTcz8XMNo/viewform?c=0&w=1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *