ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розпочали ремонтувати дорогу на Мукачево

|

ремонт доріг

Вчора дорожники розпочали ремонтувати автомобільну дорогу загального значення Н-09 Мукачеве–Рахів–Богородчани–Івано-Франківськ–Рогатин–Бібрка–Львів Протяжність дороги становить близько 41 кілометра. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Львівській області, шлях проходить через такі населені пункти: Нові Стрілища, Репехів, П’ятничани, Ходорківці, Соколівка, Лани, Бібрка, Шпильчино, Залісся, Давидів.

Від сьогодні, 17 червня, також розпочато роботи на межі Львівської та Івано-Франківської областей. Роботи ведуться синхронно – на підході до села Давидів у напрямку Бібрки і далі, а також від межі Львівської області у зустрічному напрямку.

“Ремонт вестиметься із використанням нових технологій, за допомогою холодного ресайклінгу. Дорога на цій ділянці отримає підсилену основу та асфальтобетонне покриття. Із застосуванням цих технологій ми зможемо якісно відремонтувати всю дорогу, це дозволить довго її експлуатувати”,- наголосив начальник Служби автомобільних доріг Юрій Лазаренко.

Нагадаємо, на ремонт автодороги загального користування Мукачеве–Львів Кабінет Міністрів у травні виділив 200 млн. грн. у межах програми ремонту доріг Карпатського єврорегіону.

Фото: 112.ua

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *