ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські веслувальники повернулися з Чемпіонату України з 27 медалями

|

660453b19de53ce7ab0f4566ece9fb83_main

У місті Ковель завершився чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат. Вихованці львівської дитячо-юнацької спортивної школи № 3 привезли додому аж 27 медалей. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, львів’яни вибороли 9 золотих, 5 срібних та 13 бронзових медалей.

«Змагання були грандіозного масштабу. У них взяли участь 560 спортсменів з 20-ти областей України. Вихованці нашої школи проявили себе з найкращої сторони, боролися до кінця і це показали результати змагань. Підготували цих спортсменів тренери-викладачі Сушко Олег, Тимчій Тарас, Мищишин Роман, Дацьків Уляна, Косиба Надія та Тимчій Олег», – розповів Роман Гривняк, директор ДЮСШ №3.

«Насправді, було важко боротися, адже всі спортсмени дуже сильні, мають шалену жагу до перемогу. Напруженість відчувалася у кожній сутичці, але ми виявились одними з найсильніших і дуже вдячні тренерам за хороші знання та любов до спорту», – розповіла Кметь Мар’яна, переможець та призер змагань, вихованка ДЮСШ № 3.

Тренери переможців запрошують львів’ян, які бажають займатися веслуванням на байдарках та каное, записуватися до ДЮСШ №3. Тренування відбуваються на веслувальній базі (озеро Наварія). Контактний телефон адміністрації школи – 276-32-05. Контактний телефон директора – 0675835822.

Фото: noc-ukr.org

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *