ОСТАННІ НОВИНИ

Квитки на львівський концерт пам’яті Андрія Кузьменка вже в продажу

|

A3_lviv!!

Цієї неділі, 21 червня, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться концерт пам’яті Андрія Кузьменка (Кузьми). Квитки на концерт уже з’явилися в продажу. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

На сцену «Арени Львів» разом із музикантами групи «Скрябін» вийдуть  «Брати Гадюкіни», Святослав Вакарчук, Дмитро Шуров (Pianoбой), Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська, Андрій Хливнюк, LOBODA, Олександр Положинський, Тарас Чубай, Женя Галич (O.Torvald), Фагот (ТНМК), Марія Бурмака, Віктор Павлик, Арсен Мірзоян, Віктор Бронюк (ТІК), Тарас Тополя (Антитіла), Олег Собчук (С.К.А.Й.), «Пающіє Труси».  Всі артисти виконають пісні гурту «Скрябін».

Нагадаємо, 2 лютого цього року в автокатастрофі трагічно загинув лідер українського гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко. На чисельні прохання друзів Кузьми та за згодою його сім’ї 20 травня 2015 року в столичному Палаці Спорту відбувся великий концерт – триб’ют Пам’яті Кузьми Скрябіна.

Зважаючи на важливість Львівщини та Львова у житті Кузьми і вплив «малої батьківщини» співака на його формування як особистості, великий концерт пам’яті відбудеться тепер ще й на найбільшому майданчику міста – стадіоні «Арена Львів».

Квитки на Концерт Пам’яті Кузьми можна придбати на сайті kasa.in.ua та у касах міста. Їхня вартість – від 150 грн. Початок – о 20:00 (вхід з 18:00).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *