ОСТАННІ НОВИНИ

Через великі черги на пункті пропуску «Краковець-Корчова» розпочали службову перевірку

|

korchova_1434479295_440x275_3_0

Усі пункти пропуску на українсько-польському кордоні перевірять на предмет затримки в оформленні людей і транспортних засобів. Зокрема, спеціальна группа Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, у вівторок, 16 червня, розпочала службові перевірки із пункту пропуску «Краковець-Корчова», де впродовж останніх декількох днів спостерігали великі черги.

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Розпочаті перевірки – реакція на скарги людей, яким доводилося довго очікувати на оформлення документів з боку українських офіцерів на пункті пропуску «Краковець-Корчова». Наступним перевірять пункт пропуску «Шегині-Медика».

«За інформацією прикордонників, уже зараз можна констатувати той факт, що спецгруппа Західного регіонального управління ДПСУ таки виявила певні проблемні моменти та порушення, що спричиняли серйозні затримки у перетині громадянами українсько-польського кордону. Частково затримки в оформленні транспортних засобів пояснюють збільшенням навантаження на пункти пропуску у зв’язку із початком туристичного сезону та посиленням заходів безпеки. Проте, є й низка інших причин», – йдеться у повідомленні.

Про конкретні порушення прикордонників, що виявила спецгрупа, повідомлять після офіційного закінчення службової перевірки. Винуватих обіцяють притягнути до відповідальності.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *