ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд має негайно заборонити імпорт скла з Росії, – Дмитро Добродомов

|

Уряд повинен негайно заборонити імпорт скла з Росії, на що й досі – з 2012 року – діють незрозумілі преференції. Про це в прямому ефірі на каналі «112» в програмі «Шустер.LIVE» заявив народний депутат від Фракції «Блок Петра Порошенко», лідер «Громадського руху «Народний Контроль» Дмитро Добродомов, інформує прес-служба нардепа.

«У  нашій державі взагалі не виробляють скла. В Україні використовують лише імпортне скло. Але…  Ми прямуємо до Євросоюзу, але з країнами ЄС мито на увіз скла складає приблизно 14 -18% залежно від країни. Натомість з РФ, із заводу в Рязані, – лише 5%. Ця схема розпочала працювати за режиму Януковича в 2012 році», – повідомив народний депутат.

За словами Дмитра Добродомова можна лише уявити, які прибутки отримує Росія від експорту скла в Україну.

«Уявіть собі той об’єм скла, який завозиться в Україну. Ми платимо сотні мільйонів гривень країні-агресору! Це елемент допомоги ворогу, який потрібно припинити. Та на всі наші звернення, які ми скерували до Уряду, досі не отримали жодної відповіді. Ніхто з високопосадовців навіть вухом не проведе, щоб ввести розпорядження, яке дозволить скасувати схеми Януковича», – наголосив Дмитро Добродомов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *