ОСТАННІ НОВИНИ

Роман Федишин має усі шанси стати секретарем міської ради – Садовий

|

fedushun

Власник ринку «Шувар», який є позафракційним депутатом Львівської міської ради, має усі шанси бути затвердженим на вакантну посаду секретаря ЛМР. Про це сьогодні, 16 червня, заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Сьогодні мер міста запропонував кандидатуру Романа Федишина на зустрічі з керівниками фракцій та головами депутатських груп Львівської міської ради.

«Депутати з повагою поставилися до цієї пропозиції. Думаю, Роман має усі шанси бути обраним на посаду секретаря ради. Але не буду забігати наперед. В п’ятницю проведемо сесію і подякуємо йому за бажання активно долучитись до роботи в управлінні міста», – сказав Андрій Садовий.

Мер Львова також зазначив, що кандидатура Романа Федишина є рівновіддаленою від усіх депутатських груп і фракцій.

«Я провів багато консультацій. Ми зійшлись на кандидатурі Романа Федишина. Він рівновіддалений від усіх депутатських груп та фракцій. Має великий досвід, як депутат. Він самодостатня людина. Завжди принциповий, активний, чесний. Я дивився з точки зору, щоб людина змогла консолідувати і не було жодних заангажованостей», – додав А.Садовий.

Очікується, що нового секретаря ради депутати ЛМР оберуть вже цієї п’ятниці, 19 червня.

Нагадаємо, попередній секретар ради, «свободівець» Василь Павлюк перейшов на роботу на посаду Генерального Консула України в Любліні.

Довідка

Федишин Роман Степанович народився 18 червня 1969 року у м. Львові. Громадянин України. Член постійної депутатської комісії з питань контролю за ефективністю виконання програм розвитку міста та рішень ради. Обраний в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №27.

У 1993 році очолив ТП «Шувар» (магазин з 8-ма працівниками), яке сьогодні розвинулося в багатороздільне підприємство, в різних підрозділах якого працюють понад 400 працівників. Створено 5000 робочих місць. Підприємство є лідером в Україні з організації управління ринку сільгосппродукції.

За цю роботу був нагороджений грамотами та дипломами міністрів: «Золотою медаллю», «Лідер національного бізнесу», орденом «Знак Пошани Міністерства АПК». Віце-президент Аграрної палати України, радник міністра аграрної політики. Депутат Львівської міської ради двох скликань. Позапартійний.

Одружений. Виховує двох синів.

Фото: perfekt-pr.com

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *