ОСТАННІ НОВИНИ

Одеську міліцію очолив екс-заступник глави МВС Грузії

|

1434467199-6617-lortkipanidze

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков разом із першим заступником Екою Згуладзе представили керівному складу ГУМВС України в Одеській області нового очільника. Ним став колишній заступник глави МВС Грузії Георгій Лорткіпанідзе, повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.

Крім Авакова, під час представлення був присутній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі.

«Життя динамічне, – зазначив Арсен Аваков, – новопризначений губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі вніс пропозицію про командну гру та запросив до участі Гіоргі Лорткіпанідзе, який має великий досвід роботи в Грузії».

PM189image003

Гіоргі Лорткіпанідзе подякував за довіру Арсену Авакову і зазначив, що готовий служити українському народу. За його словами, одним з основних завдань для себе він бачить створення умов для успішної роботи. Кожен міліціонер має вважати для себе честю службу в правоохоронних органах.

Губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі подякував Арсену Авакову за швидке призначення нового очільника одеської міліції та зазначив, що новий керівник буде проявляти «нульову» толерантність до  криміналу в усіх сферах життя регіону – «від кишенькових злодіїв до рейдерів».

PM400image001

Наприкінці зустрічі Міністр внутрішніх справ нагадав новопризначеному керівнику про те, що міліція повинна залишатися поза політикою, а основне її завдання – забезпечення громадського порядку та боротьба зі злочинністю.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *