ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийщині бабуся побила сапкою юного футболіста

|

366ff443ff96780c2af374b6d2718369Стрийські правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували до суду кримінальне провадження щодо 70-річної мешканки одного з сіл Стрийського району, яка заподіяла легкі тілесні ушкодження своєму  односельчанину – десятилітньому хлопчику. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу, посилаючись на прес-службу ГУ МВСУ у Львівській області.

Причиною конфлікту між бабусею та   дітьми став «неслухняний» м’яч, який чомусь щоразу залітав у бабусин город.

До Стрийського міського відділу міліції 1 травня з заявою звернулася мешканка одного з сіл Стрийського району. Жінка просила притягнути до відповідальності односельчанку, яка спричинила її малолітньому синові тілесні ушкодження.

У ході слідства правоохоронці встановили, що дитину побила 70-річна жінка. Вона нанесла дитині удар по спині  сапою – господарським інструментом. Як пояснила підозрювана, таким чином вона хотіла «провчити» хлопця за непослух. Дітлахи, які бавилися на вулиці в м’яча, не реагували на її зауваження – то м’яча закинуть у город, то курей налякають. Цього разу терпець бабусі урвався, тож вона забрала  м’яча і не хотіла віддавати його дітям. Хлопець натомість вирішив вибити м’яча  з бабусиних рук і забрати свою іграшку. Саме тому бабуся з пересердя й вдарила  хлопця по спині.

За висновком експерта, тілесні ушкодження, які заподіяла бабуся дитині, відносяться до категорії легких.

70-річну жінку підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 125 КК України.

Вчинене карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *