На площі Ринок обмежать кількість мімів і вуличних музикантів

|

maxresdefault

Чудопоїзди, електромобілі та кінні карети відтепер повинні отримувати погодження на в’їзд у пішохідну зону міста Львова. Таку  необхідність обговорили під час громадських слухань у Львівській міській раді, інформує портал депутатів ЛМР.

Незабаром у міській раді буде створена спеціальна комісія, яка розробить Концепцію туристичного навантаження у пішохідних зонах. У ній  буде регламентована кількість чудопоїздів, мімів та вуличних музикантів на площі Ринок.

«Спочатку заявник подає свої документи до комісії з безпеки руху, яка визначить, чи є цей транспортний засіб безпечний та визначить  місця його паркування. Другий крок – засідання комісії з туристичного навантаження, на якому вирішать доречність та доцільність  туристично-атракційного транспортного засобу в центрі міста», – розповів позаштатний радник міського голови Львова Олег Шмід.

На основі погоджень цих двох комісій департамент житлового господарства і надаватиме погодження на в’їзд до пішохідної зони.

Додамо, що таке погодження видають на один рік, однак воно вважається продовженим у разі відсутності повідомлення департаменту житлового господарства та інфраструктури про припинення його дії.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *