ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівелектротранс» оголошує тендер на будівництво тягової підстанції на Сихові

|

ЛКП «Львівелектротранс» запрошує підрядників до участі в тендері для виконання контракту, за рахунок позики ЄБРР, спрямованої на відновлення системи громадського транспорту у Львові. Йдеться про будівництва тягової підстанції №17 з кабельними мережами електропостачання для тролейбусної та трамвайної лінії житлового масиву Сихів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Контрактні зобов’язання охоплюють:

  • поставку, монтаж, тестування і введення в експлуатацію всього обладнання для підстанції, будівництво 6кВ і 600 В кабельних ліній, ліній зв’язку;
  • роботи щодо інфраструктури на майданчику та доступ до об’єкту.

Торги за контрактами, які фінансуватимуть за рахунок позики від ЄБРР, відкриті для фірм з будь-яких країн.

Для того щоб бути кваліфікованими для присудження контракту,  учасники тендеру повинні мати відповідні ліцензії відповідно до Законодавства України. Якщо підрядник такої ліцензії на виконання окремих видів робіт не має, він може найняти субпідрядника з відповідною ліцензією.

Щоб бути кваліфікованими для присудження контракту, учасники тендеру повинні відповідати критеріям щодо досвіду, персоналу, обладнання, фінансового стану та судових рішень (в додатку).

Тендерну документацію можна отримати за поданою нижче адресою після сплати невідшкодованого грошового збору у розмірі 200 Євро або еквівалентної суми. Усі тендерні пропозиції повинні супроводжуватися забезпеченням тендерної заявки в сумі 30000 євро або в її еквіваленті.

Тендери повинні бути доставлені в офіс за адресою, вказаною нижче, до 15.00 год 20 липня. Потенційні учасники торгів можуть отримати додаткову інформацію, ознайомитись та придбати тендерну документацію за адресою:

Львівське Комунальне Підприємство «Львівелектротранс»

Вул. Сахарова, 2

Львів, 79012 Україна

Контактна особа: п. Ірина Іванишин

тел: +38 (032) 238 68 51

+38 (032) 238 68 50

Факс: +38 (032) 238 28 45

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *