ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську облраду пікетують працівники перинатального центру

|

perynatalnyj_piket_dity_vagitnist1313213

Під стінами Львівської обласної ради вкотре зібралися працівники обласного клінічного перинатального центру і вимагають від влади області, щоб нарешті розпочалося відновлення зруйнованої будівлі центру, інформує кореспондент «Погляду».

«Пан Синютка ще в лютому, коли виділили 45 мільйонів, обіцяв конкретні терміни, і це всі чули. У квітні мав відбутися тендер, а у травні мали приступити до роботи. Навіщо таке говорити, коли є проблеми по документації, є проблеми з попередніми забудовниками. Навіщо людина, знаючи, що є такі проблеми, бреше?» – обурюється лікар Леся Галицька.

За її словами, активісти будуть пікетувати кожну сесію Львівської обласної ради, щоб нарешті розпочалися роботи у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі.

Нагадаємо, на попередній сесії облради, працівники перинатального центру вимагали, щоб влада області пояснила, чому ніхто не відновлює будівлю. Тоді директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА пояснив, що роботи не почалися, бо досі не провели експертизу кошторису, а це вже провина Києва.

Керівник Львівщини Олег Синютка запевнив, що експертизу проведуть найближчого тижня.

Фото: ЗІК

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *