ОСТАННІ НОВИНИ

За інформацію про теракт на нафтобазі під Васильковим можна отримати 1 мільйон гривень

|

нафтобаза

Компанія «БРСМ-Нафта» оголосила винагороду в розмірі 1 мільйон гривень за достовірну інформацію про організаторів та виконавців теракту на нафтобазі  у Васильківському районі на Київщині. Водночас, компанія «БРСМ-Нафта» ініціювала проведення міжнародної незалежної експертизи для встановлення причини вибуху на нафтобазі. Про це сьогодні повідомив директор департаменту стратегічного маркетингу «БРСМ-Нафта» Олександр Мельничук, передає RegioNews.

«Основна версія вибуху – теракт, влаштований диверсійною групою. Інцидент у Василькові став продовженням серії диверсій на АЗК, які належать «БРСМ-Нафта». Основною причиною терактів був вибух закладеного тротилу. Завдяки посиленню заходів безпеки, працівники компанії вже зуміли запобігти вибухам на кількох АЗК, виявивши закладені вибухові механізми. Усю доказову базу було передано до правоохоронних органів, проте правоохоронцям досі не вдалося знайти замовників та організаторів терактів», – наголосив Олександр Мельничук.

За його словами, залучення додаткових зусиль та мотивації в пошуку злочинців не лише допоможе встановити причетних до дискредитаційної кампанії, спрямованої проти «БРСМ-Нафта», але й попередити подальші терористичні атаки, що ставлять під загрозу життя та безпеку людей.

«Це вже сьомий теракт на об’єктах компанії. І цей випадок є безпрецедентним, враховуючи загибель людей та масштабність загоряння. У зв’язку з цим та враховуючи ситуацію з розслідуванням усіх попередніх терактів, компанією було прийнято рішення оголосити винагороду в розмірі 1 мільйон гривен за інформацію про організаторів та виконавців теракту на нафтобазі», – заявив Олександр Мельничук.

За словами європейського інвестора «БРСМ-Нафта» Роланда Піпера, компанія вже розпочала підготовку до створення міжнародної незалежної експертної комісії, яка має встановити справжню причину вибухів. І до моменту завершення незалежної експертизи будь-які висновки є передчасними.

Як відомо, пожежа на нафтобазі у Василькові розпочалась 8 днів тому. Наразі рятувальники ще досі працюють на місці, аби уникнути нових вибухів і загорання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *