ОСТАННІ НОВИНИ

У середу Наливайченко розкриє деталі корупційних оборудок з нафтопродуктами

|

У середу, 17 червня, голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко  на засіданні Антикорупційного Комітету має розповісти про деталі корупційних оборудок з нафтопродуктами. Про це заявив народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка», секретар Комітету з питань протидії та запобіганню корупції Дмитро Добродомов в ефірі програми «Подробиці тижня» на телеканалі Інтер.

За словами депутата,  в п’ятницю  Голова СБУ на одній з телевізійних програм підтвердив факти корупційних оборудок з нафтопродуктами, за якими вже відкриті кримінальні справи, складений план невідкладних дій та проводяться слідчі дії.

«Порушена кримінальна справа, за матеріалами, які були зібрані СБУ і  Вами ( ред. Дмитром Добродомовим). Вже складено план невідкладних слідчих дій, викликаються на допит всі посадові особи, крім того, цю справу Президент України взяв під особистий контроль, тобто повернення не буде, це точно», – сказав Наливайченко.

Дмитро Добродомов розповів, що на засіданні Комітету з питань запобігання і протидії корупції, що буде відбуватися в середу, 17 червня депутати заслухають Голову СБУ.

«В середу він ознайомить депутатів нашого комітету з усіма матеріалами справи. Засідання буде публічне і відкрите, і ми зможемо дізнатися  прізвища людей, які відігравали  роль в  цьому», – сказав Дмитро Добродомов.

Нагадаємо, мова йде про сотні тисяч тон нафтопродуктів, які пов’язані з  корупційними оборудками Курченка, і які зберігалися на основних резервах, в тому числі і на згорілій нафтобазі у Васильківському р-н.

Раніше, Дмитро Добродомов вже передав до Генеральної прокуратури факти  щодо розкрадання нафтопродуктів на суму 174 млн гривень,  до яких причетні теперішні народні депутати та колишні чиновники, які домоглися закриття цієї кримінальної справи.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *