ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня на Донбасі запровадять нову електронну систему пропуску

|

сбу

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляє, що наступного тижня буде презентовано нову електронну систему пропуску на Донбасі Про це він сказав в ефірі телеканалу “1+1” в неділю, передає УНІАН.

“Наступного тижня за моїм дорученням штаб Антитеристичного центру при Службі безпеки України презентує розроблену вже разом з громадськими організаціями “Донбас SOS”, луганськими та іншими нашими партнерами нову пропускну електронну систему для громадян”, – заявив Наливайченко.

Голова СБУ погоджується з тим, що треба чітко на майбутнє врегулювати можливість доставки медикаментів на окуповані території такими організаціями як Міжнародне товариство Червоного Хреста та “Лікарі без кордонів”.

У цьому зв’язку голова СБУ зазначив, що медикаменти потрібно доставляти для цивільних громадян, а не терористів, і не для того, щоб вони цинічно ними торгували.

“Вони зараз, до речі, торгують людьми, коли наші громадянки опиняються аж в Китаї, і ми змушені задіювати і міністерство внутрішніх справ… щоб зупинити работоргівлю”, – сказав Наливайченко.

За його словами, лінія зіткнення є тією межею, де терористи зупиняють зусилля уряду і гуманітарних організацій для допомоги людям.

Також голова СБУ вкотре зазначив, що “жорстко має бути перекрито раз і назавжли постачання будь-яких товарів для терористів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *