ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський театр вирушить на гастролі на возі

|

1355034_1381103

Львівський колектив театру «І люди, і ляльки» вирушає на незвичні гастролі возом, куди повантажить ляльки та реквізит. Хто зможе, їхатиме верхи, інші мандруватимуть пішки. Проект «Волоцюги та ляльки» має стартувати 27 червня на Львівщині, повідомляє ZAXID.NET.

«Ми будемо переїздити з села в село, зупинятися, грати виставу. Потім діти зможуть побавитися нашими ляльками, покататися на конях тощо», – розповів новопризначений директор театру Олексій Кравчук.

1355034_1381102

Він обіцяє живе виконання музики, без фонограми. «Декораціями слугуватиме все те, що ми зустрічатимемо по дорозі: галявини, ліси тощо», – розповідає режисер.

Перша мандрівка триватиме три дні. Згодом театр планує розширити географію своїх гастролей. «В ідеалі хотілося б створити мандрівний театр, який би їздив з режисером та драматургом, збирав би історії та робив з того вистави. Важливою є сама подорож та емоції, які вона викликає», – наголошує Олексій Кравчук.

Театр підтримали кінно-туристична база «Волоцюга» та управління культури Львівської міської ради.

1355034_1381101

Мандрівка триватиме три дні селами Перемишлянського та Пустомитівського районів. «У дітей народяться спогади про чудернацький театр, що приїхав на возі, про ляльок, яких можна було обійняти, сторожко приглядаючись, чи не кліпнуть вони раптом живим оком, про красенів – коней, яких можна було погладити, пригостити шматочком цукру, а ще й осідлати», – вважають у театрі.

Фото: ZAXID.NET

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *