ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові хочуть ремонтувати дороги за рахунок європейських коштів

|

ремонт доріг

Комітет Верховної ради України з питань бюджету підтримав ініціативи Львівської обласної державної адміністрації про виділення коштів на ремонт доріг, у тому числі за рахунок європейських коштів, грандів і позик. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка на засіданні виїзного комітету Верховної ради України з питань бюджету, що відбулося вчора, 13 червня, у Львові, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, йдеться про залучення Україною кредитних коштів Уряду Республіки Польща для фінансування проектів із розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури. Для Львівської області попередньо погоджена сума у 77,3 мільйони євро для ремонту доріг загального користування, які слугують підходами до вже збудованих і функціонуючих пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

“Це питання розглядають у Міністерстві фінансів України та Міністерстві інфраструктури України і його можна вирішувати після підписання Договору між Урядом Республіки Польща та Урядом України про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги, – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

До слова, член бюджетного комітету, народний депутат України Богдан Дубневич додав, що Львівщина першою в Україні розпочинає капітальні ремонти доріг. Уже 14-18 червня розпочинаються роботи в напрямку зі Львова до Івано-Франківської області в межах використання коштів, виділених на ремонт автомобільних доріг української частини Карпатського єврорегіону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *