ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи обстріляли Троїцьке – один військовий загинув

|

ато

Учора в другій половині дня та увечері Троїцьке (село в Попаснянському районі на адміністративній межі Луганської та Донецької областей) обстріляли із систем залпового вогню “Град” та самохідних артилерійських установок, внаслідок чого загинув український військовий. Про це на своєму офіційному сайті повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, передає кореспондент Львівського порталу.

Спочатку над селом пролетів ворожий безпілотник, після чого з боку окупованого Первомайська було відкрито вогонь. Обстріли Троїцького повторювалися й серед ночі (востаннє — після 3-ї години), місцеві селяни змушені були ховатися в підвалах та погребах.

За попередніми даними, ніхто з мирних мешканців не поранений і не загинув, однак є втрати серед військових. У лісосмузі біля села виявили тіло бійця, котрий підірвався на розтяжці. Загиблому було 37 років.
Крім Троїцького бойові дії на Луганщині велися в Кримському (перестрілки в районі протитуберкульозного диспансеру), Щасті (обстріли позицій наших військових біля мосту через Сіверський Донець), а також Катеринівці та Родині. Останні два села обстрілювали цілу ніч аж до 5-ї ранку. В Родині від вибухів артилерійських снарядів пошкоджені кілька житлових будинків (за попередніми даними, поранених і загиблих немає), а в Катеринівці перебита лінія електропередач. Село поки що без світла.

Фото: dt.ua

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *