ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи за добу рекордну кількість разів обстріляли позиції АТО

|

АТО

Протягом доби російські терористичні війська 65 разів гатили по українських позиціях на Донецькому напрямку, повідомляє 5 канал.

Як повідомляється, такої інтенсивності обстрілів у цьому секторі не фіксували жодного разу за час проведення Антитерористичної операції. Попри це, поранених чи постраждалих з української сторони немає. Вогонь у відповідь армійці не відкривали.

За словами  прес-офіцера сектору “Б” Євгена Силкіна, у напрямку східної околиці Авдіївки бойовики неодноразово стріляли з самохідних артилерійських установок калібром 122 мм. Там – навколо Водяного – знаходяться позиції українських десантників.

З напрямку Донецька, Красного Октября та Новоласпи путінські злочинці щільно гатили з артилерійських установок калібром 152 мм “Гіацинт” по українських ротних та взводних опорних пунктах поблизу населених пунктів Старогнатівка та Авдіївка. Також з напрямку Григорівки, Первомайська, Трудівського цієї ночі з мінометів російські найманці неодноразово обстрілювали околиці Гранітного та Мар’їнки.

“Піски зазнали обстрілу з напрямку Жаб’ячого. Район шахти Бутовка піддавався прицільному обстрілу на ураження з танкового озброєння. З автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські найманці багаторазово відкривали вогонь по населених пунктах Новотроїцьке, Піски та Авдіївка”, – розповів офіцер.

Фото: прес-центр АТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *