ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні бойовики 65 разів обстріляли позиції АТО

|

ато

За останні кілька днів активність проросійських НЗФ найвища за останній місяць. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.
Упродовж сьогоднішнього дня в зоні проведення АТО бойовики російсько-терористичних формувань 65 разів обстрілювали позиції українських військ.
Найскладнішою ситуація залишається поблизу Донецька. З самого ранку бойовики продовжили обстрілювати Піски, Водяне, Мар’їнку, Красногоровку, Опитне.

П’ять разів з танків, озброєння бойових машин та артилерійських систем бандити гатили по помешканнях в н.п. Опитне. Завдали шкоди й житловим кварталам Водяного.
Після нетривалого затишшя знову сьогодні було гаряче в районі Маріуполя. 8 разів позиції наших воїнів в Широкиному були обстріляні бойовиками з мінометів та гаубиць калібру більше 100 мм, гранатометів, крупнокаліберних кулеметів, стрілецької зброї.
На Луганщині ворог вів вогонь з мінометів по Щастю, Кримському, н.п. Болотная.
В свою чергу, підрозділи сил АТО активно нарощують свої бойові спроможності для відбиття можливих спроб прориву лінії оборони та захоплення української території. можливих спроб прориву лінії оборони та захоплення прориву лінії оборони та захоплення української території.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *