ОСТАННІ НОВИНИ

Студентів Львівської державної фінансової академії, ймовірно, дезінформували – Підлісний

|

DSC_1619_1434108870_613x408

Сьогодні, 12 червня, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Підлісний зустрівся зі студентами Львівської державної фінансової академії, які протестують проти приєднання їхнього навчального закладу до Львівського національного університету імені Івана Франка. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА.

“Для багатьох, хто пов’язав своє життя саме з Львівською державною фінансовою академією, стало неприйнятним рішення про злиття цього навчального закладу з Львівським національним університетом імені Івана Франка, тому я розумію, чому вони вийшли на акції протесту, – зазначив Юрій Підлісний, коментуючи ситуацію. – У студентів є побоювання щодо навчальних програм, гуртожитків, приміщення. Задля того, щоби дати відповіді на усі питання, які сьогодні хвилюють протестувальників, у понеділок у нас заплановано зустріч із представниками академії та керівництва ЛНУ”.

Юрій Підлісний наголосив, що, почувши деяку аргументацію студентів, можна зробити висновок про те, що їх, імовірно, дезінформували та залякали.

“Брак правдивої інформації створює зайві страхи, і ми маємо вивчити добре це питання, обговорити його на рівні Міністерства освіти і науки та заспокоїти молодих людей разом із трудовим колективом Львівської державної фінансової академії”, – додав він.

Коментарі

  1. Шановний пане Підлісний. Читаючи такі Ваші реплаки мені стидно за Вас. Ви ж працюєте в католицькому університеті. Окрім того, Ви чудово знаєте у чому причина цієї ситуації. Не можете допомогти, то не говоріть хоча б дурниць. І не беріть гріх на себе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *