ОСТАННІ НОВИНИ

Внаслідок пожежі на нафтобазі під Києвом загинуло чотири людини

|

У результаті масштабної пожежі на нафтобазі під Васильковом Київської області загинули четверо людей. Такі дані станом на ранок 11 червня наводить Міністерство охорони здоров’я України на своїй сторінці у Facebook, пише УНІАН.

Згідно з інформацією Київського Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у селі Крячки Васильківського району, в результаті пожежі на нафтових складах «БРСМ-Нафта» станом на сьогодні кількість постраждалих становить 18 осіб.

«З них: троє – загинуло на місці; один – помер в лікувальному закладі; чотирьом – медичну допомогу надано амбулаторно; десять осіб перебувають на стаціонарному лікуванні», – йдеться у повідомленні МОЗ.

Нагадаємо, пожежа на нафтобазі в с. Крячки Васильківського району Київської області виникла в понеділок, 8 червня. Загорівся резервуар з паливом об’ємом 900 кубометрів. Вогнем були охоплені 16 резервуарів з 17.

В результаті пожежі загинули чотири особи: троє рятувальників і один співробітник нафтобази. Також відомо про 12 постраждалих, які перебувають в обласній лікарні столиці, опіковому центрі та лікарні в Василькові.

Фото: www.unian.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *