ОСТАННІ НОВИНИ

У Шегинях вилучено партію «iPhone 6»

|

На українсько-польському кордоні у пункті пропуску «Шегині», виявлено дев’ять смартфонів марки «Apple», які приховано ввозились в Україну. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

35

За даними прикордонників, під час огляду транспортних засобів, що в’їжджають в Україну, завадили не задекларованому ввозу мобільних пристроїв марки «Apple». Всього, під сидінням мікроавтобусу «Мерседес», під керуванням 35-річної мешканки Львівщини, було виявлено 9 смартфонів «Apple iPhone 6 Space Grey,  64 Gb».

Громадянка «гаджети» не декларувала, а отже перевозила їх через державний кордон України з порушенням законодавства. Пристрої були вилучені працівниками митниці, попередня сума оцінки склала 160 777 гривень.

Зазначимо, що мостиські прикордонники уже вкотре попереджають спроби прихованого переміщення через державний кордон України не задекларованих смартфонів. Всього з початку року у пунктах пропуску в 10 випадках було виявлено 82 смартфони марки «Apple» на загальну суму 991 тисячу 345 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *