ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові побили водія маршрутки

|

383524799

У Львові двоє чоловіків у стані алкогольного сп’яніння побили водія маршрутного таксі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

За даними міліції, 10 червня, на лінію 102, о десятій годині вечора, зателефонував водій маршрутного таксі. Чоловік розповів, що двоє невідомих побили його.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясували працівники міліції, коли водій маршрутного таксі зупинився на світлофорі, у двері автобуса постукали двоє чоловіків. Після того, як водій відчинив двері, вони зайшли в салон та побили його.

«Ми з’ясували, що зловмисники, які побили водія маршрутного таксі, знаходилися у стані алкогольного сп’яніння. За словами підозрюваних, їм не сподобалось, як зупинився водій, тому вони і вчинили хуліганські дії», – розповів заступник начальника Сихівського райвідділу міліції капітан міліції Андрій Ткачик.

За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *