ОСТАННІ НОВИНИ

Через нічні обстріли частина Донеччини лишилась без води

|

43100

У результаті потужного нічного обстрілу Горлівки був пошкоджений єдиний справний трубопровід каналу Сіверський Донець-Донбас, пише ТСН з посиланням на прес-службу компанії  “Вода Донбасу”.

“Під загрозою зупинки Донецька, Великоанадольська та Червоноармійська фільтрувальні станції, від яких здійснюється водопостачання міст: Авдіївка, частково Донецьк і Ясинувата, Волноваха, Вугледар, Докучаєвськ, Добропілля, Димитров, Селидове, Українськ, та прилеглих селищ”, – йдеться в повідомленні.

Окрім цього, снаряди потрапили на територію Горлівської фільтрувальної станції №2, спричинивши її повне знеструмлення. Без води зосталися Горлівка і Дзержинськ.

“Відновлювальні роботи на ділянці каналу Сіверський Донець-Донбас в районі Горлівки тривають безперервно протягом багатьох місяців, завдяки чому була можливість подачі мінімального обсягу води. Зараз подача води може бути припинена повністю. Необхідна умова стабілізації ситуації з водопостачанням – припинення бойових дій для надання можливості ремонтним бригадам відновити єдине джерело водопостачання регіону”, – зазначають у прес-службі.

Нагадаємо, що сьогодні вночі проросійські терористи обстріляли Горлівку, внаслідок чого троє мирних жителів загинуло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *